top of page
Ons
Team
MIRJAMOFFRINGA_Greetje_7502_edited.png

Greetje 

Als eigenaar van Spandawmode geniet ik van alle facetten van het modevak. Visie bepalen, de inkoop, winkelpresentatie en de juiste adviezen geven aan onze klanten, waardoor ik ze ook een volgende keer weer mag verwelkomen in mijn winkel. 

MIRJAMOFFRINGA_portret_Margreet_7570-bew

Margreet

Werken in de mode is voor mij eigenlijk geen werken, maar een grote hobby. Mijn uitdagingen zijn: de inkoop, het maken van aantrekkelijke winkelpresentaties en een stijlvolle etalage en daarmee de klant iedere keer weer verrassen. De ontwikkelingen in de mode volg ik nauw op de voet en blijven mij inspirerne.

Ria
Ria

Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de mode. De mode inspireert mij ieder seizoen opnieuw. Met tevens veel eraring als coupeuse, let ik extra op details. Zoals de pasvorm, passende kleuren en stylen. Daardoor kom ik letterlijk en figuurlijk sneller tot een passend advies. 

MirjamOffringa_Birgitta_Spandawmode_2022_K.jpg

Brigitta

Hallo! Daar ben ik weer!

Ik heb mijn weg weer terug gevonden bij Spandaw mode. Na veel nieuwe uitdagingen te zijn aangegaan. Daardoor ben ik vele ervaringen wijzer geworden. Tóch blijft de mode mij altijd weer inspireren. Daarom ben ik terug. Op 't honk! Ha! Blij mee!

TAPED_website_2979_Photoshop.jpg

Team spirit

Bij ons in het team heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten, is iedereen even belangrijk, werken we samen, vullen we elkaar aan, leren we van elkaar, maken we lol, doen we ons best, zijn we eerlijk, leven we mee en genieten we van ons werk.

 

Op de foto vlnr:  Margreet , Greetje, Ria, Brigitta en Anja

 

Hartelijke groet,

Greetje Offringa

bottom of page