Ons
Team
Greetje
Greetje Spandaw

Als eigenaar van Spandaw Mode geniet ik van alle facetten van het modevak. Visie bepalen, de inkoop, winkelpresentatie en de juiste adviezen geven aan onze klanten, waardoor ik ze ook een volgende keer weer mag verwelkomen in mijn winkel.

Over mij >

Over mij >

Margreet

Over mij >

Margreet

Werken in de mode is voor mij eigenlijk geen werken, maar een grote hobby. Mijn uitdagingen zijn: de inkoop, het maken van aantrekkelijke winkelpresentaties en een stijlvolle etalage en daarmee de klant iedere keer weer verrassen. De ontwikkelingen in de mode volg in nauw op de voet en blijven mij inspireren.

Ria

Over mij >

Ria_3198_edited.jpg

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de mode. De mode inspireert mij ieder seizoen opnieuw. Met tevens veel ervaring als coupeuse, let ik extra op details. Zoals de pasvorm, passende kleuren en stijlen. Daardoor kom ik letterlijk en figuurlijk sneller tot een passend advies.

K_MIRJAMOFFRINGA_SPANDAW_1603B.jpg

WINKELIER

VAN HET JAAR!

Spandaw Mode voor dames werd in 2019 uitgeroepen tot winkelier van het jaar 

van de gemeente Noordenveld in de categorie mode.

Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Deze waardering van klanten is de meest waardevolle waardering die je als winkelier kunt krijgen. Het maakt ons opnieuw enthousiast om er weer een fantastisch jaar van te maken. 

 

Ons team staat voor u klaar.

 

Op de foto vlnr:  Margreet , Greetje, Miriam en Ria

 

Met vriendelijke groet,

Greetje Offringa

De fotografie op deze pagina is verzorgd door: www.taped.nu