Onze collectie

Spandaw Mode heeft een zeer veelzijdige collectie damesmode voor u samengesteld uit internationale en Nederlandse topmerken. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig langs te komen voor de laatste mode en trends. Laat u inspireren door onze “shop the look” en kom snel weer eens langs om de collectie met eigen ogen te bewonderen.

Broekenspecialist

Bent u op zoek naar de perfecte broek? Bij Spandaw Mode treft u een zeer uitgebreide broekencollectie aan. Naast de broeken uit de combi-collecties werken we ook met echte broekenspecialisten. Dat houdt in dat deze merken zich alleen maar specialiseren in broeken en continue opzoek zijn naar optimalisatie van de juiste fit, stoffen, kleuren en prints.

Een broek moet goed zitten en goed uitzien. Graag helpen we u daarbij ! de onderstaande merken zijn broekenspecialisten waar we graag mee werken.


ONZE BROEKENMERKEN: CAMBIO - GARDEUR - FIVE UNITS - MARYLEY - PARA-MI - ROSNER

Jassenspecialist

Van oudsher staan wij bekend om onze grote jassencollectie. Aangezien ons nieuw pand het niet meer toelaat qua m2 om deze hoeveelheid te presenteren hebben we een keuze gemaakt in de voor onze allerbeste jassen merken. We bieden een ruim assortiment in stijl,kleur en prijs. Ook deze merken zijn specialist op jassengebied en weten heel goed hoe ze een mooie jas moet maken.

ONZE JASSENMERKEN: BEAUMONT - CREENSTONE - GIACOMO - RINO & PELLE - ETAGE

(van elke jas hang ter 1 in de winkel, schroom niet om te vragen naar een andere maat , wellicht hebben we deze alsnog op voorraad)