Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van al het nieuws rondom Spandaw Mode. Hieronder leest u laatste nieuwtjes, bekijk dus regelmatig deze pagina voor het laatste nieuws.

Ook dit seizoen hebben we nieuwe merken toegevoegd aan onze collectie

NIEUW: CHIARICO

Chiarico designs kenmerken zich door de geraffineerde belijning die de sterke punten van het vrouwelijk lichaam benadrukt, zodat elk figuur ideaal tot zijn recht komt.
“Met speciale technieken zorgen we ervoor dat oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder de vrouwelijke vormen te verbergen: optimizing dus. De dubbele band op onze rokken en broeken werkt corrigerend en zit zeer comfortabel omdat we uitsluitend met rekbare stoffen werk. Daarbij houden we rekening met 5 verschillende figuren, de appel-, peer-, omgekeerde driehoek-, plank-en zandloper figuur.
ze maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Het voornaamste materiaal dat we gebruiken is viscose, omdat dit een natuurlijk product met dezelfde eigenschappen als katoen. Een bijkomend voordeel van viscose is dat de kleur intens blijft ook na regelmatig wassen. Katoen daarentegen kan na vele wasbeurten vaal worden. Met Chiarico zie je er de hele dag optimaal verzorgd uit. "Laat zien wie je bent". Dát is Chiarico.

NIEUW: DONNA DURA

Donna Dura maakt duurzame kleding voor de modebewuste vrouw. Dit Nederlandse modemerk weet precies wat vrouwen verlangen van hun kleding: een hoog draagcomfort, mooie materialen en perfecte pasvormen. Het doel van Donna Dura is om vrouwen te laten stralen, en met de mooie items uit deze collectie lukt dat absoluut. 

Duurzaam en flatteus
Het Nederlandse kledingmerk Donna Dura is gestart vanuit een voorliefde voor mooie kledingstukken van een bijzonder hoge kwaliteit. Duurzaamheid, draagcomfort en verantwoord produceren staan hoog in het vaandel bij dit modelabel, en dat is te zien aan de items in de collectie van dit merk. Alle kledingstukken van dit merk worden gemaakt in professionele Europese ateliers die enkel en alleen werken met duurzaam geproduceerde materialen. Hierdoor blijven de items uit deze collectie gegarandeerd langer mooi.

Naast verantwoord en duurzaam zijn deze collecties ook heel breed samengesteld. Een beetje slim combineren en je kunt met de items van dit merk eindeloos vooruit. Van casual tot chique, bij dit merk vind je zeker de juiste outfit voor iedere gelegenheid. De flatteuze en vrouwelijke pasvormen maken van Donna Dura het kledingmerk voor volwassen vrouwen met een goed gevoel voor stijl. Vrouwen met een oog voor hoogwaardige kleding weten: ze zullen stralen in de kleding van Donna Dura